Επιτρέψτε μου να κάνω ΚΡΡΡΡΡΡΡ-ΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ δυο - τρεις παρατηρήσεις :
1. Έχουν αυξηθεί πολύ τα σχόλια και αυτό κάνει αρκετά δύσκολο το να δίνω χωριστές απαντήσεις σε όλους. Από όσους δεν δίνω ξεχωριστή απάντηση, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. ΑυτόΚΡΡΡΡΡΡΡ δεν σημαίνει ότι δε διάβ ΠΟΥΙ ΠΟΥΙ ασα ή δεν πρόσεξα τις παρατηρήσεις τους που τις ενσωματώνω στα γενικά μου σχόλια και σίγουρα στον ΚΡΡΡΡ ΚΡΡΡΡΡΡΡ προβληματισμό μου.
2. Ευχαριστώ όσους έκαναν σχόλια για την ομιλία μου στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Στα σχόλια που αφορούν το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον του δεν απαντώ. Τοποθετούμαι μέσα από τη δημόΠΟΥΙ ΚΡΡΡΡΡΡσια πολιτική μου στάση ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΟΥΙΙΙΙΙΙΙ!

3. Ο διάλογος για τους μετανάστες είναι -όπως βλέπουμε όλοι - πάρα πολύ έντονος με αντιφατικές συγκρουόμενες και συχνά συγκρουσιακές απόψεις. Δεν φταίνε πάντως οι μετανάστες ούτε για τα προβλήματα τηςΠΟΥΙ ΠΟΥΙ χώρας ούτε για την μακροχρόνια έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής. Θα επανέλθω μετά τις γιορτές με συγκεκριμένες προτάσεις.
4. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλές γιορτές. Υγεία και ΠΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙαντοχή. Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.ΦΛΑΤΖΟΓΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ! ΜΠΙΣΚΟΤΟΟΟΟ! ΠΟΥΙΙΙΙΙΙ!